Apostilare Traduceri

Noi vă putem ajuta cu obținerea apostilei pentru traducerile sau documentele dumneavoastră.

Apostilare la Prefectură

Începând cu data de 1 noiembrie 2004, Prefectura București a demarat activitatea de aplicare a apostilei pe actele oficiale administrative întocmite pe teritoriul României și care urmează să producă efecte juridice pe teritoriul unui stat semnatar al Convenției de la Haga.

Apostilare la Tribunal

Tribunal, APOSTILA se poate aplica doar pe originalele actelor emise de Ministerul Justiţiei (Judecătorii, Registrul Comerţului). Apostila la Tribunal se obţine în judeţul în care a fost emis actul. Vă putem reprezenta pentru obţinerea Apostilei la Tribunalul Bucureşti, pentru acte emise în Bucureşti şi Judeţul Ilfov, fără a fi necesară deplasarea dvs. În anumite situații, putem obține apostila și la Tribunale din alte județe ale țării, iar pentru detalii vă rugăm să ne contactați direct.

Apostilare la Camera Notarilor

ncepând cu data de 26 Noiembrie 2010, Camera Notarilor Publici București (CNPB) aplică apostila pe traducerea actelor oficiale. Pentru aplicarea apostilei la Camera Notarilor Publici București, pe traducerea legalizată a unui act oficial, legalizarea notarială trebuie efectuată la un birou notarial din București.

Servicii complete de Apostilare

Apostila este un certificat eliberat de autoritățile competente ale unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, care urmează să fie prezentate pe teritoriul unui alt stat semnatar al Convenției. Aplicarea apostilei are ca scop autentificarea originii unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.

Apostilare

Apostilare documente originale, copii legalizate și traduceri legalizate

Consiliere

Consiliere gratuită privind procedura de apostilare a traducerii sau documentelor.

Apostilare la Instituții

Apostilarea documentelor originale la instituția competentă.

Servicii complete de apostila

Traducerea documentului apostilat, scanare, printare, copiere gratuită

LEGALIZARE SUPRALEGALIZARE SI APOSTILARE

Te putem ajuta cu apostilarea traducerilor pentru limbile

Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola, Portugheza, Rusa, Ucraineana, Maghiara, Polona, Ceha, Slovaca, Bulgara, Sarba, Croata, Slovena, Greaca, Olandeza, Suedeza, Norvegiana, Daneza, Finlandeza, Araba, Persana, Ebraica, Hindi, Chineza, Japoneza și Latina.

SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM

Lucrăm cu profesionalism ca tu să ai parte de cele mai bune servicii. Intră în contact cu noi!