Vizare acte studii la Ministerul Educatiei

Atunci când aveți nevoie vă putem ajuta cu vizarea actelor de studii la ministerul Educației.

În vederea recunoașterii internaționale a actelor de studii, acestea trebuie Apostilate sau vizate prin Ministerul Afacerilor Externe (în funcție de tara în care sunt folosite), apoi traduse, legalizate și supralegalizate de către autoritățile competente.

Apostila conform Convenției de la Haga se aplică în România de către Instituția Prefectului (în cazul actelor de studii), iar agenția noastră vă poate ajuta prin intermedierea acestui serviciu, pentru acte de studii emise în orice județ al țării. Se vor apostila doar actele care urmează a fi folosite în statele semnatare ale Convenției de la Haga.

Vizarea prin intermediul Ministerului de Externe este necesară atunci când folosiți actele respective de studii în state care nu sunt semnatare ale Convenției de la Haga.

Servicii complete pentru vizarea actelor de studii

Biroul nostru vă oferă servicii de reprezentare la instituţii şcolare din orice localitate a ţării, la Inspectorate Scolare Judeţene sau la CNRED, pentru obţinerea Adeverinţelor de Autenticitate şi pentru vizarea actelor de studii.

Vă puteţi baza pe serviciile noastre chiar şi în regim de urgenţă, oferindu-vă pachete complete pentru actele de studii:

Adeverinte

Obținere adeverințe de Autenticitate.

Vizare

Vizare a originalului la inspectorat sau CNRED.

Apostilare

Apostilarea originalului la Prefectură sau supralegalizare prin Ministerul Afacerilor Externe

Traduceri

Traduceri legalizate autorizate

Legalizare

Legalizare notarială a semnăturii traducătorului.

Supralegalizare

supralegalizare a traducerii prin apostilare la Camera Notarilor Publici, prin Ministerul Afacerilor Externe sau secții consulare.

LEGALIZARE SUPRALEGALIZARE SI APOSTILARE

Te putem ajuta cu vizarea, supralegalizarea si apostilarea actelor de studii

Pentru ca actele de studii să poată fi apostilate / supralegalizate pe original, acestea trebuie vizate în prealabil după cum urmează:

Actele de studii preuniversitare (Certificat de absolvire a 8 clase, diploma BAC, diploma studii postliceale si foi matricole aferente etc.) se vizează de către INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN, în judeţul în care au fost eliberate actele.

Actele de studii din învăţământul superior (Diploma Licenţă, Diploma Master, Diploma Doctorat sau adeverinţele nominale de înlocuire a diplomelor, foi matricole, suplimente la diplome, programa analitică, adeverinţe etc.) se vizează de către C.N.R.E.D. (Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor) din cadrul Ministerului Educaţiei.

SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM

Lucrăm cu profesionalism ca tu să ai parte de cele mai bune servicii. Intră în contact cu noi!