CINE SUNTEM

Biroul de traduceri Codess

Codess Translations oferă servicii de traduceri legalizate în Bucuresti încă din 2011, iar prin echipa noastră de traducători autorizați reușim să facem translații în toate limbile de circulație internațională.

Experiența noastră de peste 11 ani ne-a ajutat să înțelegem mai bine nevoile clienților și să identificăm rapid soluții eficiente, iar obiectivul nostru principal este de a oferi mereu servicii de calitate și de a respecta termenele de predare. Totodată, pentru a vă oferi servicii de traducere profesionale, lucram doar cu traducători autorizați de Ministerul Justiției.

Biroul nostru vă poate ajuta cu traducerea documentelor din diferite domenii: Traduceri acte auto, traduceri acte de stare civila (certificate de naștere, certificate de căsătorie), caziere, cărți de identitate, acte studii (diplome de bacalaureat, diplome de licență, diplome de master, suplimente la diplome, etc.), traduceri contracte, traduceri acte medicale, traduceri acte contabile, traduceri acte societăți, lucrări de specialitate (caiete de sarcini, manuale de utilizare, etc).

CE SPUN PARTENERII NOSTRII

Servicii personalizate pentru fiecare client

Ai mereu traduceri de calitate

Traducem cu pasiune

Punem accent pe ceea ce contează

Consultanță profesională gratuită

Putem lucra 100% online fără a fi nevoie să te deplasezi

Livram mereu la timp

Acoperim rapid nevoile tale în București

Servicii profesionale care te scapă de griji